Projectes / Activitats

A l'IES Federica Montseny considerem la millora contínua com una cosa fonamental a qualsevol procés, per això, tenim redactada la nostra política de qualitat i estem en camí d'obtenir la certificació a la norma ISO 21001:2018.

Mapa de processos

Es important mostrar com s'interrelacionen els processos organitzatius i de qualitat que es duen a terme al centre. Tots els processos actius al centre i la forma en la que es relacionen amb la gestió de qualitat es reflecteixen al nostre mapa de processos.

Bùstia de suggeriments, queixes i felicitacions

Les queixes, suggeriments i felicitacions serveixen al nostre centre per conèixer la percepció sobre els diferents procediments i valorar la introducció de millores en el seu funcionament.

 
Qualsevol persona pot presentar una d'aquestes a través d'aquest enllaç:
 
 

També pots demanar a consergeria del centre un document similar ja imprès per a presentar la teua proposta en format física a la bústia pública.

Agraïm la vostra aportació com a part fonamental en el procés de millora.

II JORNADES D'EMPRENDIMENT 2023

El grup de treball de l'Aula Emprén de l'IES Federica Montseny, hem organitzat les II Jornades d'emprendiment, que es desenvoluparan el proper dijous 4 de maig a l'institut .


 CARTEL Concurso ideas Emprendedoras

Programaciò Jornades en Castellà (clic aquí)
 
 
Anima’t, vine i participar!
 

FINALISTES DEL CONCURS D'IDEES EMPRENEDORES

El grup de treball de l'Aula Emprén de l'IES Federica Montseny, us informen dels finalistes del concurs d'idees emprenedores.


 CARTEL Concurso ideas Emprendedoras

Moltes gràcies per la vostra participació!

ENHORABONA!