Notícies

Ya está disponible el calendario con las fechas de los exámenes ordinarios del 2º curso de los diferentes ciclos formativos.

Podéis consultar los horarios y aulas asignados al examen de cada asignatura desde el siguiente enlace: CALENDARIO EXAMENES ORDINARIOS 2º CICLOS

DILIGENCIA:

El examen de CV0002 (Inglés) del ciclo de 2º Actividades comerciales será el día 05 de marzo a las 18h00 en el Aula A11 (en lugar del día 08 de marzo).

 

JORNADES DE PORTES OBERTES PER A CICLES FORMATIUS CURS 2023-2024

 

Un any més, L' IES Federica Montseny organitza les jornades de portes obertes per a la difusió dels Cicles de Formació Professional que s'impatiran al Centre el proper curs.

Les persones interessades a participar en aquestes jornades, hauran de  registrar-se prèviament, omplint el formulari del següent enllaç:

 

Formulari inscripció a jornades C.F., fes clic aquí, i completa les dades. 

 

El termini màxim per a registrar-se al formulari és el dimecres 15 de març de 2023.

El Centre contactarà amb els inscrits, posteriorment, per a informar-los del dia i hora que es realitzarà la jornada del Cicle Formatiu que hi estiguin interessats.

Anima’t a participar!

 

L'alumne Miguel Angel Sanchez Valls, de l'IES Federica Montseny de Burjassot (Valencia), ha sigut convidat per l'Agència Nacional Erasmus per a participar amb una ponència sobre la seua experiència en el Programa Erasmus, en les Jornades de mobilitat d'educació superior entre països del programa CA103 , celebrades durant els dies 26 i 27 d'octubre Santander

thumbupDes del centre volem agrair a tots els pares i les mares, així com a l'alumnat i al professorat de l'IES que participen en el projecte de Xarxa Llibres, per la seua col·laboració i implicació responsable en el procés de gestió dels llibres i impresos. Gràcies al vostre compromís, la tasca s'ha dut a terme d'una manera àgil i fluida.

Recordeu que a principi de Setembre es lliuraran els llibres del curs 2017-18.

MoltesGracies