AULA EMPRÈN

QUIN ÉS EL NOSTRE OBJECTIU?

El nostre projecte té com a objectiu general fomentar l'emprenedoria entre els nostres alumnes.foto1 EMPREN

Per aconseguir aquest objectiu ens n'hem marcat d'altres com:

  1. SENSIBILITZAR L'ALUMNAT del centre a l'emprenedoria relacionado s'on els seus sectors professionals però conscienciant alhora en l'emprenedoria social, sostenible i col.laborativa.
  2. DESENVOLUPAR LES SOFT SKILLS. Desenvolupar en el nostre alumnat les habilitats personals, socials i professionals necessàries per triomfar a l'emprenedoria.
  3. ASSESSORAR. Implantar un procés d'orientació, guia i tutela de les idees emprenedores.
  4. GENERAR EXPERIÈNCIES. Participar en fires, concursos i esdeveniments d'emprenedoria per facilitar un apropament a l'ecosistema emprenedor.
  5. CREAR UNA XARXA DE COL·LABORACIÓ entre centres educatius, empreses, institucions que siguin necessàries per desenvolupar les seves idees emprenedores.

 

A QUI VA DIRIGIT L'AULA D EMPRENAMENT?

L'aula d'emprenedoria va dirigida tant per a l'alumnat que actualment és alumne de l'institut com antics alumnes, sempre que no hagi transcorregut més de 3 anys des que acabe els estudis.

 

VOLS SABER MÉS?

 

 

COM POTS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

 • foto2 EMPREN
  • Si vols fer-nos una consulta pots enviar-nos un correu a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. i ens posarem en contacte amb tu.
  • Si el que tens ja és una idea i vols que t'assessorem omple aquest qüestionari i envia'l. Un cop estudiada la teva idea et donarem una cita amb nosaltres un dimecres de 14.00 a 15.00 h.

https://forms.gle/CGBRTN56kLYM1wXa6

 

 

 

 

 

Loading...